• Category : SERVICIU

Fiecare dintre noi isi doareste in spatiul sau anumite piese de mobilier. Ca sunt piese de designer sau piese facute pe comanda, cu totii ne dorim ceva ce nu au si altii.

Menirea unui mobilier premium este in primul rand cea de folosire la maximum a intergului spatiu. In plan secundar, este de estetica si poate, in al treilea rand de functionalitate.

Cream mobilier pentru

  • Clienti individuali
  • Clienti business
  • Horeca
  • Clinici si spitale
  • Clienti care isi doresc productia in serie a unei piese de mobilier

Procesul designului de mobilier

Aducerea la viață a creațiilor originale este uneori exhaustivă și necesită timp, așa că pentru a ne asigura că standardele clienților noștri sunt îndeplinite, ne bazam intotdeauna pe  un proces riguros care implica mai multi pasi:

01 Cafea tare & brainstorming

In mod cert, aceata prima etapa este cea care consuma cel mai mult timp in designul de mobilier si necesită multa perseverenta. Nu orice idee este un home run, dar orice idee ne aduce mai aproape de acel This is It moment!

Aceasta intalnire preliminara este nu doar extrem de necesara, dar si esentiala, deoarece ne ajuta atat pe noi, cat si pe voi, ca si client, sa descoperim care sunt preferintele fiecaruia, care sunt elementele de care este extrem de important sa se tina cont si motivatia crearii piesei de mobilier dorita.

02 Confirmare

Odată ce am stabilit detaliile designului, urmeaza etapa realizarii schitelor de moblilier, precum si a unor randari cu obiectul integrat in spatiul unde este dorit a fi pozitionat. Tot acum se stabilesc detalii tehnice, cum ar fi inaltime, adancime etc. Dupa primirea confirmarii ca produsul indeplineste cerintele initiale, se trece la a 3-a etapa si anume, materialitatea.

03 Materialitatea si detaliile mobilierului

O etapa extrem de importanta, care are un mare impact asupra pretului final al obiectului de mobilier o reprezinta alegea materialelor si a detaliilor fine ale piesei de moblier (tipuri de material (pal, mdf, hpl, corian etc), tipul de frezare pentru fronturile mobilierului, sisteme de prindere si de dotare, manere (unde este cazul) etc.

04 Ofertare si stabilire termene de livrare

Clientul primeste oferta pentru realizarea designului de mobilier, care va tine cont de toate lucrurile stabilite in primele etape, dar si de termenul de livrare.

05 Constructia piesei de mobilier

In cazurile in care vorbim de designul unui produs special conceput pentru a fi produs in serie, un process ce necesita mai multe prototipuri si testari, termenul de realizare poate fi mai mare decat in cazul unei piese de mobilier custom made pentru a fi folosit in amenajarea unui apartament, de exemplu.