• Category : SERVICIU

Spațiul tău poate fi în același timp o piedică sau un ajutor, iar noi cautăm să ne folosim de atuurile sale, dar și să reușim să îi îmbunătățim neajunsurile.

Pentru a face un spațiu locuibil și confortabil, este uneori nevoie de mici sau mari intervenții arhitecturale și de design.

După ce am stabilit destinația spațiului, utilitățile și funcșționalitățile necesare, precum și  bugetul, începe partea noastră preferată : analiza spațiului și integrarea materialelor și a texturilor în el, într-un mod armonios, care să suprindă vizual, dar care să se justifice și din punct de vedere funcțional.

Plecăm de la un Moodboard cu texturi, materiale, culori ce sunt aprobate de către tine. Ulterior, cu ajutorul acestor informații, noi începem să configurăm spațiul cu obiectele de mobilier necesare. Alegerea și distribuirea în spațiu a obiectelor de design se face ținând cont de bugetul alocat și de timpul stabilit pentru implementarea proiectului. Ulterior, se realizează o prezentare 2D, 3D sau colaje prin care se recreeaza la scară mică atmosfera propusa pentru noul tau spațiu.

 

Urmează apoi:

  • Întocmire desene tehnice – stereotomii băi, bucătării, pardoseli, etc.;
  • Recomandări și vizite la furnizori;
  • Proiectare mobilier personalizat și soluţii furnizori;
  • Vizite de șantier.